ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stockholms blodbad?

Hej fina du!

Hoppas att du mår bra.
Själv så hade jag en lite spännande upplevelse i söndags när jag var i Gamla Stan. Just nu är det julmarknad på stora torget där och jag ville åka dit för att köpa stora fina polkagriskäppar som jag tänkte ta med mig till studion för att julpynta lite.
Jag hade redan med mig en fin snögubbe som lyser som jag skulle ta med. Överraska och göra kollegorna glada när de kommer åter från helgen.


Det Men så fort vi kliver in på torget så ramlar jag. Och av någon anledning fungerar inte mina armar. Hjärnan fick väl frispel eller nåt så jag slår i med huvudet vid munnen och framtänderna.
som tur är slog jag inte ut dem igen. Men det blev ett rejält jack på insidan av överläppen och blodet rann. Såg värre ut än vad det var. Men ledsen och lite chockad gick vi in på ett fik och fick servetter och kunde fräscha till mig lite. Så nu har jag en rejäl fläskläpp.

Tyvärr blev det inga polkagrisstänger denna gång men får vara glad för det att tänderna inte flög ut.

Snögubben kom tillslut på plats och det blev så mysigt. 

Ha det fint! Kram /L

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00