ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ny vecka

Ny vecka och hemma igen!

Från det här:


Till det här:

och det här:

Det var helst sjukt vad mycket det har snöat sedan lördag natt när vi kom hem igen. Trots att vi skottade på kvällen var min bil insnöad på måndag morgonen. Så vid kl 06 var det bara att börja skotta. Det tog såklart pga det myyyyycket längre tid att ta sig till jobbet lägg sedan till att vägarna knappt var plogade och när jag väl kom fram körde jag fast utanför radion och fick hjälp att ta mig loss.

Kom in lite sent med andra ord och missade lite av starten på morgonen. Detta trots att jag har vinterdäck.
Hela måndagen fortsatte det att vräka ner. Men snön smälter väl bort det mesta av det redan till helgen eller vad tror du?

Vitt på backen till advent och jul är ju mysig men så här mycket snö behöver vi inte ha. Men stora frågan, kommer vi få en vit jul i år? Vad tror du?

Kram

/L

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00