ANNONS
PersonuppgifterCookies

Grattis min älskling!

Min älskling har fyllt år! Min finaste bästa! Han med stort H och som gör mig så lycklig och fortfarande får det att pirra i magen av fjärilar.

Tyvärr så kan jag inte gratta Korosh på morgonen då jag går upp så tidigt. Så efter att mitt jobb på radion var klar åkte jag och och fixade ballonger och tårta.

När jag kom in i butiken med ballonger såg jag att det kommit upp massa Halloween-saker. Älskar Halloween. Lätt att bli distraherad när man ser allt kul.

Men nu var det ballonger som skulle köpas och fixade en stor ballong med mindre ballonger i. Älskar ballonger! Smög sen in på vårt kontor där Korosh sitter och jobbar och överraskade med tårta och lite presenter.

Lite donuts som han älskar och såklart kinderägg.

Vi är lika barnsliga båda två, älskar kinderägg. Och den lilla leksaken man får.

Korosh delar ju födelsedag med sin mamma och vi träffades ute på middag tillsammans med hans mamma och hans syskon.

Mitt gäng! Så knasiga, mysiga och helt enkelt bästa!

Kram

/ L

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00