ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hem ljuva hem

Åh så härligt att vara hemma! Hem ljuva hem. Borta bra men hemma bäst. Ja allt det där. Så brukar det vara men kan inte säga att den känslan är helt där just nu. Det är lite rörigt ett tag till kan man väl säga.

Men det positiva är att denna veckan är sista veckan då källaren står tom och torkar ut med maskiner.

Ute på tomten har vi det också så himla fint. Däremot fick vi härligt ljus in på tomten efter att vi fällde med granen. Tyckte om den men nu när den är borta tycker jag det känns mycket större.

Nästa vecka börjar vi återställa hela källaren igen. Äntligen! Känns som en milstolpe. Innan har vi bara rivit. Nu börjar vi resan mot att bygga och göra allt bra igen.

Känns skönt då vi ska dels behandla väggarna med ett medel som gör att mögel och svamp inte får fäste och sedan börja bygga ut.

Men inget gott som inte har något ont i sig. 😉Detta innebär att vi inte kommer att ha någon tvättmaskin på några månader 😅😂 vi får se om vi kan sätta upp någon provisoriskt i vårat badrum där uppe i huset. Ja vi får se hur det blir. Inte blir det enkelt i alla fall. Men bra kommer det bli tillslut!

Kram

/ L

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00