ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ny flyttar vi hem igen

Nu kan vi äntligen flytta hem igen. Vi har trivts så bra här på hotellet, ligger ju så nära jobbet så det har varit så bekvämt.

Väldigt bra speglar här på hotellrummets badrum så vi har även jobbat med att filma in flera filmer om våra ansiktsprodukter från Kolai. Det kommer bli superbra. Jag får visa er dessa längre fram.

Min fantastiska man hade fått en superromantisk feeling och överraskade mig med att strött rosor på golvet som sen ledde fram till sovrummet och detta.

Så fint och gulligt av honom.

Kvällen innan vi åkte hem hade jag bjudit hem flera kollegor till hotellrummet för en AW. Så kul det blev. Richie som jobbar på en sv grannstationerna höll i lite lekar och det blev så kul. Lite sen blev fredagskvällen men så himla ju vi hade som slutade med bugg och dirty danceing-hoppet

Så trött idag men väldigt välbehövligt i hård.

Kram

/ L

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00