ANNONS
PersonuppgifterCookies

Myrornas krig

Idag var det som en myrstack här hemma. Fullt med folk överallt, säkert 10 pers från olika bolag och experter. Det blev tydligen så eftersom vi fick lite extrajobb som inte var tänkt. Så inte nog med att det är de som bygger, även elektriker, grävmaskinist för att nämna några.

Det har varit folk som tittar närmare på hur man ska göra med balkar och konstruktionen med utbyggnaden. Allt ska gå rätt till nu, vill inte att nåt bygge ska vara något ogenomtänkt eller quickfix. Känns tryggt att alla är så proffsiga. Det behövs kan jag säga för nu har vi även upptäckt att vid en del av huset så kan man inte ha dränerat rätt innan då berget är så nära grunden att det inte går att ens få mellan en spade. Proffsen får lösa det där helt enkelt. Inget ska vara lätt.

Och apropå myrstack så har vi nu hittat källan till varför vi varje år har en hel myrarmé som kommer och marscherar upp på väggen inne i huset vid källartrappan.

Det var tydligen ett stort myrbo i den gamla isoleringen/dräneringen.

Massor av myror! Nu blir det äntligen ett slut på vårt myrkrig vi haft här hemma i flera år.

Det grävs och rivs om vartannat. Den fina gräsmattan som Korosh varit så noga med är ett minne blott. Totalt förstörd den är den, Sick!

En stor kontainer har placerats på tomten med som byggarna kan ha till verktyg och få lite avskilt fikarum/lunchrum. De är såklart välkomna in till oss men förstår om de vill ha lite lugn och ro här ute borta från oss. Haha!

Kram

/ L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@lailabagge
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00