ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gott med skaldjur

Hej hopp! Idag har det varit varmt och skönt. Och jag känner mig så stark, har kommit igång och tränat på gymmet igen. Så skönt och behövs efter semesterveckor då man är stilla alltför mycket. Inte bra för min rygg heller. Den mår bäst av att röra på sig och träna rätt.

Tog den här bilden på hundarna. Kunde inte låta bli att skratta, de ser helt förstörda ut, de undrar säkert vad tusan som händer här hemma. Inget är sig likt på tomten och de får såklart inte springa lösa vart de vill ju när det byggs och grävs här hemma. Inte så glada över det som ni ser. Blänger lite på oss hela tiden.

Häromdagen flydde vi kaoset hemma och unnande oss skaldjur. Älskar skaldjur!

Och en son som också gör det. Så gott!

Satt och pratade också om att vi längtar till brorsans kräftor. Mums mums! Hoppas vi kan få möjlighet att äta det innan sommaren är slut.

Sista semesterveckan nu. Så nu ska vi njuta och klämma ut det sista av ledigheten.

Kram

/ L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00