ANNONS

Det går långsamt

Fy vad långsamt allt går här hemma när man sitter i karantän. Jag har inget att göra. Har ju ett så härligt jullov där jag plöjde igenom det mesta på streamingtjänsterna vi har.

Jag jobbar visserligen, går ut och går med hundarna men sen hamnar man tillslut där i soffan framför tv:n och vet knappt vad man tittar på längre.

Tråkigt men jag har ju turen att inte må dåligt i alla fall. Hundarna är som vanlig med och myser och tycker att detta är så bra.

Något som var tur var att vi hann med att få vår spishäll utbyt till ny. Tänk om den nu inte hade gått att laga. Då hade det varit ännu tråkigare att sitta ur tiden här. Krångligare dessutom.

Kram

/L

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00