ANNONS

Imse vimse spindel

Hej fina du! Hoppas helgen varit bra.

Igår var jag hos min bror Jonas och firade och grattade Dexter som fyllde 9 år. Otroligt god prinsesstårta blev vi bjudna på med färska hallon ihop med hallonsylten. Mums!

Min syster och svägerska, Linda och Lindah.

Vi satt och tramsade med olika filter och ett där man fick mustasch. Det var Jonas väldigt nöjd med som kämpat i många år i perioder att odla en riktigt fin. Men han begåvades tyvärr inte genetiskt med så mycket anlag för mustasch. Och exakt som detta filtret vore ju drömmen för honom. Haha! Fast jag tycker han är finast utan.

Men nu måste jag berätta det sjukaste. Brorsan och hans fru har en husspindel. Sedan 3 månader tillbaka då de upptäckte en spindel ovanför köksbordet som hade gjort ett så fint nät så har de låtit denna vara kvar där. Ingen är rädd för spindlar i den familjen som tur är utan alla väldigt stolta att den stannat kvar så länge.

Och stannat har den gjort för de har matat den!!! De har hämtat nån myra eller så i veckan. Vi trodde inte riktigt på dem men då visade de.

Jonas hittade en myra i trädgården.

Lindah la den mot nätet så den fastnade. Och när spindeln kände att det var nåt i nätet så sprang den dit direkt och började tvinna nät runt myran.

Det var faktiskt rätt fascinerande. Även om det är helknäppt. Men Spindlis som barnen döpt spindeln till får bokstavligen hänga kvar så länge den vill.

Nån mer som har ett udda husdjur?

Ha en toppendag!

Kram

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@lailabagge
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00