ANNONS

Smarta tips…

Åh! Idag har jag haft det så underbart. Har äntligen fått träffa min fantastiska vän Alexandra. Vi har inte setts så mycket dessa pandemitider så min fina vän tillhör riskgrupp. Men nu så har vi äntligen setts hemma hos oss och haft en riktig myslördag.

Alexandra är väldigt intresserad av matlagning och precis innan pandemin bröt ut var hon tillsammans med sin pojkvän på en lång semester i Asien som skulle kunna beskrivas som en ren matresa faktiskt. Allt från Kina, Thailand och Japan.

Så Alexandra lagade faktiskt maten med lite assistans från mig såklart. Kyckling med svartris. Har ni ätit svartris? Det hade inte jag gjort innan, men det var jättegott.

Korosh lärde förresten mig ett litet husmorsknep idag. Hur man lätt skakar vitlöksklyftor. Lägg bara i klyftorna i en burk. På med lock och skaka hårt i några sekunder.

Vips, skalade. Visste inte det. Visste du? Funkar lättast om det är en färsk vitlök. Är det lite äldre klyftor får man skaka lite till.

Stor kram

/L

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00