ANNONS

Roligaste på länge

Idag har jag nog varit med om det roligaste på sjukt länge. För idag var dagen då Roger skulle få prova på hur det kändes att föda barn.

Så i morse i studion hade vi en tjej med en apparat som ger ifrån sig elstötar på sånt sätt att det efterliknar förlossningsvärkar så nära som man kan komma. Hon skötte ”värkarna” och såg till att det kom tätare och starkare. Med i studion hade vi även en barnmorska. Superhärlig, lugn och coachande. På med skjortan nu kör vi.

Började ju bra. Mamma Roger står kvar vid mixerbordet och envisas med att jobba lite.

Tillslut går det inte heller och det är så sjukt roligt att se Rogers min hela tiden. Jag var inte ensam om att stå och gapskratta. Roger skrattade ju själv också mellan värkarna.

Det gick fort framåt och tillslut skulle vi sätta Roger på en förlossningspall. Pappa Laila fick sitta med bakom och vara ett stöd.

Och som vi skrattade. Och Roger skrattade och sen skrek han för det gjorde så ont.

Sen kom bebisen. Vår egen RixFM bebis. Roger var jätteduktig, så stor eloge till honom.

Vill passa på att tacka alla som kommit och hjälpt till så. I egenskap a. Sjuksköterskor, övrig personal och inte att förglömma barnmorskan.

Så rolig och knäpp dag på jobbet.

Kram

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00