ANNONS

Tillbaka på slottet

I helgen är vi äntligen tillbaka till vårt älskade Garpenbergs slott. Det var länge sedan vi var här sist. Vi älskar detta stället. Även fast det inte är vårt så känner vi så kallar vi det ändå för vår sommarstuga. Haha. Vi skojar såklart men vi känner oss så hemma här och har kommit att lära känna ägarna som är fantastiska och trivs dså bra här. Lugn och återhämtning här.

En stor anledning till att vi älskar att vara här är ju dels byggnaderna och atmosfären, men också den fantastiskt goda maten.

Ägarnas hund är så snäll och fin, och brukar sitta här på slottstrappan. Visst passar han in i miljön.

I denna flygeln är vårt hotellrum.

Vi äter och äter. Äter och äter igen.

Men det finns mycket att göra om man vill. Fantastisk natur som tillhör slottet. Och vi gick idag ut på promenad för att plocka svamp. Det var inte igår jag var ute och plockade svamp om man säger så. Men det var en underbar dag att plocka svamp på och jag hittade ganska snabbt några gula rackare.

Det blev tillslut en hel del svamp. Ikväll är det återigen middag. Nu redo och klar för ännu en fantastisk måltid.

Önskar dig en fin kväll.

Kram

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@lailabagge
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00