ANNONS

Gammalt blir nytt

Hej fina du! Hoppas att du haft en hittills fin helg.

Idag har Kit varit på ett födelsedagskalas. Bara barn han umgås med till vardags och tror de bara var två eller tre som var bjudna. Så det kändes väldigt klokt och väl planerat av föräldrarna.

Men vi hade ett litet problem att komma på vad Kit skulle ge i present. Inget kändes bra tyckte Kit. Då kom jag ihåg vad vi brukade ge varandra i present på kalas när jag var liten. De klassiska gurkkaktusen med godis och pengar. Vem i min generation dom haft kalas har inte fått en sådan. Men då var det mest geléhallon man fick som godis.

Kit älskade idén och vi satte oss att pyssla här hemma. Hade inga små tandpetare utan grillspett i trä så det här blev en lite yvigare kaktus. Och man äter ju inte så mycket geléhallon längre i samma mängder idag som när jag var liten. Det blev ett urval av andra blandade godsaker.

En modernare gurkkaktus. Nyare bättre upplaga. Och gissa om denna presenten gjorde succé. Det var nog bästa presenten ever om jag tolkade Kit rätt när han kom hem mycket nöjd över att ha fått ge en så häftig present.

Tänk att en sådan här avdankad mossig födelsedagspresent kan vara så uppskattad. Vi har kanske startat en ny trend igen.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00