ANNONS

Stackars Ramos

Igår skrev jag att jag knappt inte sovit nåt på hela natten då sak hänt vår hund Ramos.

Vi ligger i sängen, hundarna med, och sover och klockan är väl ca 01 på natten. Vaknar då av att jag hör att Ramos ramlar ur sängen,

Kollar till honom och upptäcker då att han inte får tag med tassarna på golvet, trycker krampaktigt hela sig. Ser riktigt otäckt ut.

Vi ringer veterinären som vi har haft kontakt med innan om detta då det faktiskt hänt en gång innan. Och vi behövde inte åka in men passa på att fina så vi kan visa henne sen.

För det ser så märkligt ut. Det är inget epileptiskt anfall det har vi redan fått bedövning att det inte är. Men fick ett tips om att det kunde röra sig om CECS.

Hittade detta av en slump och har sett videos på hundars anfall som har detta och det är identiskt med hur ser såg ut för Ramos. Ovh tydligen finns en teori om att detta kan ha att göra med fodret och maten. Men Ramos äter redan specialkost från veterinären så vi får se hur vi ska gå vidare med detta.

Ramos mår i alla fall bra nu, men det var läskigt och vi hoppas ser det inte körigt

Är det någon annan som haft erfarenhet av CECS. Berätta gärna mer om det du vet.

Kram

/L

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00