ANNONS

Grattis dubbelt upp!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det mina bröder Johan och Jonas födelsedag!

Jag har tre bröder, två av dem är tvillingar och idag för 38 år sedan föddes de.

Under hela min uppväxt så har vår mamma berättat för oss om deras födsel då den var rätt dramatisk. Åtminstone så som mamma berättade och hon hade alltid ett väldigt speciellt och roligt sätt att berätta saker på. Ingen som hon kunde berätta en historia där både hon och den andra tvillingen höll på att dö. Hon höll på att förblöda då moderkakan höll på att lossna helt eller om den hade lossnat innan tvilling 2 kommit ut. Lite oklart vad som hände men det var otäckt i alla fall. Men allt gick bra tillslut.

Och tur var väl det, för de här två förgyller verkligen mitt liv.

Älskar alla mina syskon men just idag älskar jag nog de här två allra mest. Litet internt skämt mellan oss syskon sedan vi var små vem som är mest älskad av mamma eller av varandra. Vem är favoriten.

Tex vem man ringer först för att berätta en glad nyhet, ber om hjälp eller nåt annat. Eftersom vi är så trygga i vår relation till varandra så är detta bara roligt. Vi har kanske lite knasig humor.

Och på tal om humor så finns det nog inga personer som är som dessa två som alltid har så nära till skratt eller till en rolig, fyndig kommentar som dessa två. Till och med i de mest jobbiga tider eller situationer. Det kan såklart vara jättejobbigt att det sällan är allvar men det har räddat så många jobbiga situationer.

Även om de är enäggstvillingar och såklart lika på utsidan och vissa personlighetsdrag så är ju faktiskt dessa två också väldigt olika. Det är lätt att man klumpar ihop tvillingar i ett och det har även dessa två fått erfara. Däremot så har de nog aldrig tyckt det varit jobbigt.

Jag är väldigt stolt över dessa två, mina fina bröder. Och så glad för allt dessa gjort för mig och framför allt Liam. De blev väldig tighta under hans första år. Två solstrålar i livet med fantastiskt stort hjärta. Vågar vara sig själva och köra sitt race.

Johan och Jonas, ni är fantastiska, älskar er så mycket. Stort grattis på födelsedagen!

Puss och kram

/L

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00