ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bye bye pigmentfläckar

Ju äldre jag blivit desto mer har jag tagit hand om min hud. Tyvärr tänkte man inte så mycket på det när man var yngre och framförallt skyddade men inte huden mot solen tillräckligt. Det var mer en sport att bli så brun som möjligt och det var ofta man brände sig rejält när man låg och pressade.

Visst kan jag bli brun idag, men sällan att jag bränner mig och jag är alltid noga med att smörja mig med solskydd och inte vara för mycket i solen.

Allt detta har ju gjort att huden skadats och fått pigmentfläckar. Hormoner kan ju också på Erika och skapa pigmentfläckar. Efter två graviditeter så har jag haft en hel del i ansiktet. Har länge tänkt att jag ska göra nåt åt det och igår gjorde jag det nu äntligen. Har behandlat ansiktet med en form av laser. Den här behandlingen jobbar med födelsemärken, pigmentfläckar av olika slag och andra saker i hyn. Just nu ser jag ut som en prickig korv i ansiktet men det kommer försvinna om någon vecka.

När tiden har gått som det ska då kommer jag att visa er. Så kan man avgöra först då om man tycker att behandlingen har gjort skillnad.

Tidigare idag fick vi hem ett bud, och det var inte vilket bud som helst. Det var en liten alla hjärtans dag present till våra hundar lite i förskott.

Det kom från Dog Bakery och var bara massa gott till hundarna. Lyssna på detta. Lax popcorn, fina bajspåsar, veganska hundben, praliner för hundar. Så mycket gott! Ramos satte sig lydigt och väntade. Han hade känt doften av massa gott.

Och på den här bilden nedan det Brorsan som njuter för fullt. Så gott!

Jag önskar dig en fin start på helgen!

Kram

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00