ANNONS

Planeringsmöte och gamla bilder

Hej på er! Skulle skrivit ett inlägg här igår men blev så himla trött så jag somnade som en stock alldeles för tidigt. Men inte konstig då det har hänt mycket denna veckan.

Igår var vi med hela gänget från Rixmorronzoo på Ellery Beach House och hade planeringsmöte. Många roliga saker vi har på gång i programmet. Så missa inte att lyssna på mornarna för allt i världen.

På Ellery är det ju som ett spa och man går runt med en skön morgonrock och badar och äter god mat. När planeringsmötet var slut var det dags att äta middag. Alls var jättenöjda med maten. För mig såg den väldigt god ut, med betoning på såg eftersom jag fortfarande måste äta flytande kost. Men min soppa som jag fick var väldigt god. Det blev även alkoholfritt för mig. Ingen alkohol på ett tag då jag äter värktabletter.

Det var ju faktiskt så att jag var här förra helgen med Korosh och våra vänner Basse och Evelina. Närmare bestämt på söndagen. Vi sov över och jag skulle åka direkt till jobbet därifrån men som ni vet var det ju så jag svimmade på morgonen. Hade planerat att lägga upp bilder från vår mysiga kväll men det blev aldrig av. Så tänkte att jag passar på att göra det nu.

Vi har ju där för att fira Korosh födelsedag och började med att vi spelade paddel på dagen.

Aldrig testat det förut. Och efter det åt vi en jättegod middag.

Sen blev det mys och bad.

Kan inte hjälpa det men jag och Korosh prövar nästan alltid att göra Dirty Dancing-lyftet. Ibland går det, ibland inte. Vår lilla barnsliga grej vi kör men vi har så himla kul.

Rummen är så mysiga, och kolla in den här bilden på duschdraperiet inne på badrummet.

Inredning i resten av hotellet är jättefin.

Och dessa jättefina lampor och övriga detaljer. Älskar!

Önskar dig en fortsatt fin helg!

Kram

/L

0
31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00