ANNONS

Säkra före det osäkra

Hej alla fina som följer mig här, hoppas er dag varit bra.

Var lite trött igår när jag skrev mitt inlägg så jag glömde skriva några saker.

Kändes jätteskönt att vara åter på jobbet igen. Vissa tänker att jag är knäpp som börjar jobba så snabbt igen men eftersom jag mår bra i övrigt (förutom att jag har ont i käken, tänderna och på hakan) så känns det väldigt konstigt att gå hemma. Dessutom så sa läkaren till mig att jag ska prata så mycket jag kan för att hålla igång käken så den inte blir stel. Vad passar då inte bättre än att gå tillbaka till jobbet när man har ett jobb som går ut på att prata. Sen behöver jag ju inte visa hela världen hur det ser ut i ansiktet. Ser värre ut nu än precis när jag gjorde det. Dessutom så isar och ilar det rätt bra i tänderna, även vid minsta vinddrag och bara det gör att det känns också bättre med munskyddet på när jag är ute.

Men hur som helst så orsaken till att jag svimmade var vad jag själv trodde att jag var uttorkad/vätskebrist. Men eftersom jag svimmat ett par gånger tidigare så ville man ta ett 24h EKG på mig för att helt utesluta att det inte hade med hjärtat att göra. Det var skönt att de gjorde så ändå även om jag själv är rätt säker på att det inte har med hjärtat att göra.

Så i ett dygn gick jag runt med elektroder på mig och en dosa som mätte hjärtat. Men allt såg bra ut. Skönt!

Har nu verkligen lärt mig en läxa av allt detta. Riktigt otäckt när jag tänker på att det hade kunnat gå så mycket värre. Det sätter perspektiv på tillvaron och jag är väldigt tacksam för att det ”bara” blev de här skadorna. Så jag har nu skaffat mig en app som säger till när jag ska dricka. En påminnelse. Sen fick jag dessutom det här fina budet av de som gör Resorb.

Tack snälla! Det var verkligen vad jag behöver.

Har känt mig mycket piggare nu och har till och med orkat med ett möte gällande Kolai och nya produkter som vi jobbar med.

Jag och Korosh har mycket spännande på gång, kan inte berätta mer än. Men lovar att göra det när jag kan.

Stor kram

/L

15
59

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00