ANNONS

Positiva besked

Först och främst vill jag bara skicka ett stort tack och en stor kram till er alla som skrivit så fint här på bloggen och Instagram. Ni är så oerhört gulliga! Blir väldigt rörd av alla fina hälsningar. Fina ni är!!

Jag har också fått lite positiva besked. Var hos käkkirurgen igår och för tittade de mer på mina röntgenbilder och konstaterade att jag inte kommer behöva någon operation. Så oerhört tacksam för det. Man tror att med lite rehabövningar, förhållningsregler och lite tid så kommer det läka ihop av sig själv och förhoppningsvis kommer jag inte få några men av käken.

Så jag har fått massa övningar att göra nu, bland annat gapa så stort jag kan under en viss tid flera gånger om dagen. Låter lätt men är skitsvårt och gör jätteont.

Ont, ja det ska jag inte sticka under stolen med att jag har. Men med både Alvedon och Ipren så är det hanterbart. Jag är väldigt glad att jag redan har lättare att prata och att jag inte fått talförbud för nu kan jag jobba. Det är dessutom bara bra enligt läkaren om jag pratar på. Skönt!

Så idag var jag faktiskt redan tillbaka på jobbet. Det var skönt att få träffa sina kollegor igen, även om jag bara varit borta två dagar så känns det tryggt och lugnt.

Men jag ser faktiskt värre ut idag i ansiktet än i måndags tycker jag själv. Så jag har faktiskt haft mask på mig hela dagen. Så himla praktiskt. Det syns ju inte att jag ser ut som att jag gått en boxningsmatch när jag har på mig den. Så den är på och dessutom i dessa coronatider är det ingen som ifrågasätter varför man bär mask.

Tänderna är ju en historia för sig. Några tänder är ju avslagna så jag måste ju fixa dem, har fått en tid att göra det nästa vecka. Då får vi hoppas att det ”bara” är att lappa ihop dem så det inte är mer skador än ögat kan se just nu.

Ska jag vara ärlig så känns allt lite jobbigt faktiskt. Det suger rent av. MEN jag är inte den som ältar och nu går vi vidare. Smärtan blir ju mindre så småningom och även sår och andra skador kommer läka. Egentligen är nog det som är mest jobbigt just nu att jag minst en vecka till måste fortsätta på flytande kost.

Så jag och papperssugrören är bästa kompisar just nu. När det här är över kommer det nog dröja innan jag blir sugen på en soppa igen.

Återigen tack för allt fint ni skriver.

Stor kram

/L

5
78

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00