ANNONS

Kvalitetstid

Måndag idag och nu vecka. Ekorrhjulet rullar på och lätt att tappa bort sig.

Visst har jag tråkiga dagar då man längtar bort i allt detta men lärde mig tidigt att inget hjälper att grubbla för mycket. Att försöka vara här och nu, för det blir inte roligare än vad man själv gör det till.

Så när Korosh var borta och gick en intensivutbildning för att ta jägarexamen så passade jag på att ha kvalitetstid med Liam.

Han är 17 år och det är inte så ofta längre man får ha honom för sig själv en stund och prata lite. Men i lördags tog vi en härlig brunch tillsammans.

Så stolt över Liam och allt han tar sig för. Klart man kan störa sig oerhört på alla tonårsfasoner men det är påväg bort nu det mesta och man ser ljuset i tunneln. Nä nu överdriver jag lite. Det har faktiskt varit en förhållandevis lugn tonårstid med Liam.

Är så tacksam för den fina relation vi har.

Stolt är jag också över min man, dom klarade utbildningen och har nu tagit sin jägarexamen.

Kram

/L

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@lailabagge
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00