ANNONS

Lamm och VR

Jaha, det här med att gosa med får var mysigt men har medfört några små problem. Kit tyckte nämligen att det var så mysigt att han ville att vi ska skaffa oss ett får som husdjur.

Inte riktigt så att jag är lika sugen på det som Kit. Han tyckte att eftersom Liam fick ha en minigris så kan väl han få ha ett får. Men fick påminna honom att det inte funkade med en gris och kommer inte funka med ett får heller. Så nu är jag den där dumma och tråkiga mamman här hemma som bara säger nej. Ja, det går inte att vara poppis jämt.

Men i förra veckan gjorde vi en grej tillsammans hela familjen och då var jag verkligen poppis. Vi testade att spela VR-spel tillsammans på ett ställe som heter VREX och det ligger här i Stockholm, ungefär vid Bromma.

Har testat att spela VR-spel förut och det är så kul. Men här var det bästa jag testat.

Vi testade ett spel som var lite typen av Indiana Jones äventyr. Alla går in i ett jättestort rum och man sätter sedan på sig glasögonen och ser bara det som är i spelet.

Sen ska man utföra lite olika uppgifter som tex hitta en fackla. Egentligen är det bara en pinne. Eller så ska man hoppa över ett stup. I verkligheten är det bara ett vanligt golv, inga nivåskillnader. Men det är så verkligt och spännande. Väldigt väldigt roligt!

Tyvärr så blev mina bilder från när vi spelade dåliga, dålig skärpa och så. Så jag får hänvisa till bilder från spelen på VREX.se hemsida.

Man gör allt inomhus så det spelar ingen roll vad det är för väder. Det ska också vara Europas största VR anläggning. Så kul!

Kram

/L

1
34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00