ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tropisk värme

Jag smälter bort just nu. Det är väldigt varmt här hemma. Smälter men jag älskar det.

Om jag ska tänka rent egoistiskt så vill jag ha en lång varm sommar, med mycket sol och bad. Så mycket att jag vill bli trött på det och riktigt längta efter kylig, mörk och regnig höst.

Kit går på fotbollsläger denna veckan och jag jobbar på lite till innan semestern. Men då mina jobbdagar är rätt korta denna veckan känns det nästan som semester redan.

Vi har ätit nere på bryggan en liten bit ifrån där vi bor. En restaurang som har så mycket gott, bra avstånd mellan borden och väldigt mysigt.

Med en sådan atmosfär och med den värmen vi har nu så känns det verkligen som att man är utomlands.

Imorgon ska syrran komma hit och vi ska käka en bit mat. Ser fram emot att hänga med henne, det har varit alldeles för sällan de här senaste månaderna an naturliga skäl, men så mycket lättare nu när man kan vara ute och träffas.

Nu ska jag försöka sova denna tropiska natt. Den här värmen är man van vid när man är på semester utomlands men skillnaden där är ju att hotellrum har AC och husen i Sverige är inte byggda för värme utan mer för kyla.

Kram

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@lailabagge
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00