ANNONS

Sola, bada och snorkla…

Här kommer ett sista inlägg från Maldiverna. Och jag vill redan nu varna för nåt så läskigt som att det kommer förekomma en del bikinibilder.

Det är alltid någon som kommenterar på att det är för mycket bröst när jag framför allt lagt upp sådana bilder på Instagram. Det måste vara hemskt jobbigt för vissa det här med bikinibilder. Så vet du med dig att du är känslig så ska du sluta läsa nu. 🙂

För det har ju faktiskt varit så att mesta tiden vi har varit på Maldiverna så har vi ju till största delen badat, snorklat, solat och på repeat.

Vi har snorklat direkt från bryggan där vi bor men också på olika utflykter med båt.

Vattnet är helt magiskt och man har svårt att tro att det är på riktigt. Det är så vackert så det gör ont.

Vi har verkligen haft det fantastiskt och kommer ha kvar många fina minnen att leva på väldigt länge.

För Liam var det ju väldig tur att det fanns lite olika sätt då han kunde träna. Denna killen har ju svårt att vara stilla och är ju van att träna många timmar varje dag.

Nu tillbaks hemma igen. Mysa och gosa med Kit som vi alla saknat så mycket. Och hundarna såklart.

Det är helt otroligt vad mycket som har hänt på bara en vecka i hela världen under tiden vi har varit borta. Det är självklart skrämmande med viruset i sig men det som skrämmer mig mest är allt annat, den ekonomiska biten bland annat. Vi får alls hoppas på det bästa nu att detta inte blir långvarigt, att detta är över snart.

Jag önskar dig en fin kväll.

Kram

/L

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00