ANNONS

Helgens bästa skratt

Hallå där!

Nu har jag på banan igen efter långa julledigheten. Så kul att vara tillbaka på jobbet.

Långhelgen som varit har varit intensiv men underbar. Vi har umgåtts med Liams pappa Mason och hans bror med familj alla dagarna och i lördags så var ju även mina syskon med familjer med oss. Olika restaurangbesök, aktiviter och massa kul. Ja allt det har jag berättat om. Men helgens händelse som bjöd på största skrattet var en sak som hände på en restaurang tro det eller ej.

Vi var alla ute och åt middag och Kit hade beställt in en grillad köttbit. Den såg väldigt god ut och därför frågade Liams pappa Mason som satt bredvid om han fick smaka en bit. Flera gånger, men varje gång sa Kit nej då han själv tyckte den var så god att han ville äta hela själv. Inget konstigt med det, det lustiga var att Mason fortsatta att fråga, han var verkligen så sugen på den där biffen.Sen när det var dags att resa oss upp och gå och betala så låg det två bitar kött kvar på Kits tallrik.

Eftersom Mason då antar att Kit är färdig och har ätit det han ska så passar han på att norpa åt sig en av dessa bitarna och stoppar i sin mun och äter.

Då ser jag hur Kit tittar på Mason och sedan tittar på mig med avsky i blicken och utbrister högt så alla hör inklusive Masson: -Mamma, nu tog han den biten jag haft i min mun och tuggat på och spottat ut för att det var för mycket fett på den!

Precis alla började gapskratta då. Vi hade ju alla följt med om när Mason tidigare hade försökt tigga till sig en bit tidigare. Så sjukt kul. Och Masons reaktion? Han mumlade nåt om yummy och så tog han diskret ut köttbiten igen. Det är väl nu kan ska säga nåt om karma eller nåt annat liknande. Ha ha!

Jag skrev väldigt kort i morse att vi var och flög helikopter häromdagen. Det var helt fantastiskt. Har aldrig sett vår vackra stad från ovan tidigare och inte på det här sättet. Liam, Bladen och Cooper var taggade och såg verkligen fram emot helikopterfärden.

Självklart finns det alltid några sekunder över att sparras. Så typiskt Liam.

Redo för avfärd. Så spännande.

Kit och jag. En magisk upplevelse för oss båda.

Kit satt tyst en lång stund och man kunde verkligen se att tankarna for runt i huvudet på honom. Jag lät honom sitta så, ville inte störa honom i sina tankar med mitt pladder. Det såg så härligt ut där han satt. Kanske var det något i samband med helikopterfärden som fick tankarna att vandra iväg. Kanske drömmar om att bli helikopterpilot i framtiden eller nåt helt annat. Ingen som vet, men visst är det härligt att se på sina barn när de är så inne i sin egen värld.

En helt magisk helikoptertur. Verkligen ett minne för livet.

Önskar dig en fin dag!

Kram

/L

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00