ANNONS

Lanseringsdag – KOLAI

/

Nu är jag helt slut. Det har varit en lång dag, med massa härliga känslor. Stressig dag såklart också och jag ska berätta för er varför. Men först måste jag varna, hela detta inlägget kommer vara ett samarbete med mig själv och reklam för mina egna produkter. Bara så ni vet.

Äntligen kan vi nu visa er alla vad vi har pysslat med på sista tiden. Idag var det lansering och premiär för mitt och Korosh gemensamma varumärke – KOLAI

I morse hade vi en pressfrukost där vi presenterade alla våra produkter för speciellt inbjudna. Det blev en supermysig morgon med så härligt och positivt bemötande av våra produkter.

Från vår inspelning och fotografering fick vi så många fantastiska bilder på mig och Korosh som jag älskar. De är alla tagna av fotograf Peter Knutson. 

Det hela började med en idé om att skapa en 100% vegansk hår – och hudvårdsserie med ingredienser av toppkvalitet. Efter hårt arbete så har vi nu tagit fram en serie baserad på exklusiva ingredienser som Argan Oil, Aloe Vera, mineraler, proteiner och vitaminer. Och självklart 100% vegansk. Alla produkter är hållbart förpackade i fina flaskor som delvis är tillverkade av återvunnen plast men vi ville också att förpackningarna skulle kännas lite lyxigare och har därför lekt lite med olika härliga färgglada toner och guld.

Först ut att lanseras nu är i huvudsak hårvårdsprodukter. Med det jobbet jag har, där jag ofta utsätter mitt hår för hårt slitage i samband med styling så väcktes nämligen idén om att skapa en ny, fräsch och skonsam produktserie baserad på milda och veganska ingredienser men som på samma sätt skulle kännas som en lyxig behandling för dit hår.

Vi har tagit fram två olika schampon och balsam. Volume & Shine samt Repair & Care. Ett varje-dag schampo som är rikt löddrande för alla hårtyper.

Vi har även en Argan Oil som ger omedelbar näring till torrt hår. Motverkar kluvna hårtoppar och absorberas snabbt och ger en frisk glans och lyxig finish.

Utöver detta så ville vi också ta fram ett par basprodukter för styling av håret. Och när jag då fick skriva en önskelista över vilken typ av produkter jag ville ha blev det även ett saltvattenspray, ett hållbart men skonsammare hårspray och ett bra torrschampo.

Saltwater Spray som ger struktur, textur och volym utan att det blir frissigt,

Dry Shampoo Styling Dust, ett torrschampo som ger volym, textur och en kraftig stylingeffekt. Kan även användas som styling i tvättat hår för att ge volym och stadga.

Hold & Shine, ett hårspray som ger volym, glans och kraftfull stadga åt alla hårtyper.

Jag är så nöjd med hur våra hårvårdsprodukter blev. Men sen har vi även tagit fram en foamwash för fransar, fransförlängning och ansikte med milt rengörande och mjukgörande ingredienser.

Sist men inte minst Shimmering Oil Body Glow. En väldoftande återfuktande mjukgörande olja som ger silkeslena ben med en lyxigt guldaktig glans. Jag älskar denna så mycket ska ni veta.

Namnet KOLAI då. Det är väl kanske inte så svårt att räkna ut att när vi skulle ta fram ett namn på vårt nya varumärke så föll det sig naturligt att vi lekte lite med olika bokstäver i våra namn. Eftersom vi gör allt detta tillsammans så prövade vi olika kombinationer med bokstäverna i namnen och tillslut fastnade vi för KOLAI.

Ni är många som har gissat på Instagram och här vad det skulle vara för produkter som vi skulle lansera, och det var faktiskt några av er som gissade rätt. Vinnare kommer meddelas senare.

Det är så otroligt roligt att läsa alla era fina kommentarer som redan har kommit in på Instagram, både på mitt privata och på @kolai.se Så roligt att ni tycker om produkterna och gillar namnet. Vi hoppas på att ni som redan har köpt produkterna kommer tycka om dem lika mycket som vi gör och att ni gillar vår speciellt framtagna doft till alla produkter, och vi lovar att vi ska komma med fler överraskningar längre fram så snart vi kan.

Just nu hittar våra produkter på apotekethjärtat.se.

Önskar dig en fin kväll!

Stor kram

/L

4
30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00