ANNONS

Musikal i London

/

Usch vad tråkigt väder det är. Varje år i november blir jag lika överraskad. 40 miljoner olika nyanser av grått, fukt och kyla. Fy så tråkigt och jag blir nästan lite smådeppig. Har inte lust att göra någonting här hemma känns det som. Men nästa söndag är det första advent och då blir det lite ljusare och mysigare i alla hus. Även mysigare att gå en promenad med hundarna då det lyser upp så mycket mer i mörkret när man har alla adventsljusstakar och stjärnor i sina fönster.

Hur uppiggande och lyxigt är det inte då att få smita ifrån på blixtvisit i London och få gå på premiären av musikalen & Juliet.

Är en musikal skapad av Max Martin och hans fru. Som bygger på storyn om Romeo och Julia, en slags fortsättning och där massor av hans låtar som är med är drivande i historien och framförs på lite nytt sätt precis som man gjorde i Mamma Mia med Abbas låtar.

Och hur var musikalen då? Fantastisk!!!!!

Väldigt rolig och så snyggt sammansatt med musiken och replikerna. Man måste inte ens tycka särskilt mycket om Max Martins låtar för att gilla den här musikalen. Men nu råkar jag ju älska dessa låtarna och då blir det ju såklart ännu härligare upplevelse. Några låtar är texterna omskrivna som i tex Katy Perrys låt I Kissed à Girl, här sjunger man istället: I Kissed à boy

En fantastisk föreställning som sagt, och där jag nästan fick en repris av Diabetesgalan. Jag skulle ju se på musikalen tillsammans med två vinnare från radion. Vi bestämde oss för att ta en taxi från flygplatsen och det skulle vi inte ha gjort. För vi satt fast i taxin/trafiken i 3 timmar. Det betydde att vi fick väldigt ont om tid och fick tillslut byta om i taxin. Så det blev ingen rödamattan för oss tyvärr då vi kom fram precis innan allt började.

Det var så många härliga människor på plats för att vara med på premiären. Till och med kronprinsessan Viktoria och prins Daniel. Min fina vän Lili var också här men hon var inte lika lätt att få med på bild så jag tog en bild i smyg på henne. Busigt, eller hur.

Så glad för Martins skull för den här succén som jag ändå måste säga att detta var. Om ni har möjlighet att se den här musikalen kan jag verkligen rekommendera er.

Stor kram

/L

0
32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00