ANNONS

RixFM-festival och flygförseningar!

/

Då lämnar jag en helt sjukt rolig men också en väldigt intensiv och hektisk vecka bakom mig. Så glada att vara tillbaka till jobbet efter semestern och ännu gladare att träffa våra härliga kompisar på jobbet som tex Peter Settman. Vi hade saknat honom så mycket att det blev lite dragkamp om vem som älskar honom och saknat honom mest. He he!

I onsdags var det sedan till att fara upp till Gävle för RixFMfestival. Så himla roligt!

Rogers gamla hemstad så han kände sig som fisken i vattnet. Många bekanta ansikten för Roger och även om han kanske inte skulle erkänna det så var han nog lite extra nervös just på grund av det.

Vi har ju ett litet manus att hålla i och även om man har stödkort att kika på så måste man ju veta innan vad man ska säga och öva på det. Ibland är det ont om att hitta platser där msn får vara ifred och öva lite. Tyckte att jag hittade den perfekta platsen tills Chris Kläfford avslöjade mig.

Efter en fantastisk kväll i Gävle åkte jag ned till Kalmar. Bodde då på Kalmar Stadshotell. Ni som brukar lyssna på radion minns kanske då att jag busringde i radion till just detta hotellet för några månader sedan. Det hela gick ut på att jag på uppdrag av Roger skulle ringa dit och säga att det var Laila Bagge och ville boka ett hotellrum men att jag hade sol krav att de bland annat skulle montera upp speglar i taket. De var väldigt tillmötesgående och gulliga även om det kravet var svårt att lösa och trots den konstiga förfrågan. Så därför var det lite extra kul att de skojade tillbaka nu när jag skulle bo där på riktigt.

Ingen spegel i taket men personalen hade ställt in en extra spegel och skrivit som ni ser ett meddelande. Såg detta när jag kom in på rummet. Älskar folk med humor, det var väldigt kul! Tack för buset!

Redo för MIN gamla hemstad, Kalmar! Jättehärlig publik, såklart då det är min hemstad.

Min bror Joakim och hans sambo Jessica som bor utanför Kalmar kom förbi och hängde med backstage.

Superhärlig stämning, underbar publik. Eftersom jag var här nere solo så passade jag på att ta mig en liten tur på stan efter att spelningen var slut. Hittade då ett övergivet litet korvstånd. Kunde inte låta bli att filma och låtsas att jag serverade korv. Men sedan så kom det folk dom faktiskt ville köpa korv och då var det plötsligt allvar. Smet iväg lite smidigt då som en panter i natten.

Fick mersmak av att servera folk så nästa anhalt blev en trevlig bar där jag fick en snabbkurs i att blanda ett par drinkar ock hjälpte sedan till i baren en liten stund. Vet inte hur mycket jag ”hjälpte” men det var ingen som kastade ut mig i alla fall. Det var kanske en tyst konspiration där alla hemlighetsfullt sa: låt henne hållas, det blir bäst så. He he!

Väldigt rolig kväll i Kalmar meeeeen mitt i allt roliga så glömde jag min plånbok vid det där korvståndet. Har det till och med på film när jag bara går från den. Upptäckte detta långt senare och undrar hur i tusan man får tag i en korvgubbe man inte vet namnet på. Men så underbart med sociala medier då! La upp min korvförsäljarefilm på Instagram och efterlyser min plånbok. Lång historia kort så får jag tillslut tillbaka min plånbok. Tack alla ni som var inblandade i detta -korvgubben och hans kompisar! Så gulliga! Firade detta med en härlig powerwalk och gick runt på massa ställen jag minns från min barndom.

Det var så skönt att få denna lilla stund för mig själv i just Kalmar. Det är ofta så många måsten när jag är här, jobb, barn, släkt och allt annat som man stressar för att hinna med. För första gången på många år var jag helt själv i Kalmar. Många minnen från min mamma och även från mormor och morfar. Alla är nu borta. Så det blev rätt känslosamt också. Men så väl jag behövde detta, att bearbeta och ta in allt som hänt sista tiden.

Efter att ha varit lite separerad från Roger det senaste dygnet så var det återigen dags för en återförening i Malmö på lördagen.

Som jag längtat efter min radioman! Även här var det ju helt underbart. Malmö ligger mig varmt om hjärtat då jag även vuxit upp i Hofterup som ligger inte alls då långt därifrån. Det var hit jag åkte för att gå på dansskola.

Roger brukar skoja att jag vuxit upp eller bott i de flesta städer i Sverige, ja nästan så känns det som i alla fall.

Superhärlig kväll i Malmö! Vilket ös!

Min egen man, han den där jag har utanför jobbet var med nere i Malmö. Det var nog bra det, då har jag både Korosh och Roger som håller koll så jag inte glömmer plånboken igen.

Efter Malmö var det dags att ta tåget vidare upp till Göteborg. Jag och Roger var rätt trötta och denna intensiva veckan börjar ta ut sig nu. Upp supertidigt och i säng sent.

När Roger fått i sig några koppar kaffe och började kunna prata igen så var det första han undrade ifall det är första gången jag åker kommunalt? OEftersom han tyckte att jag såg så avslappnat och bekvämt klädd ut. Och sedan tog han ett kort och satt och garvade. Jodå Roger, jag är van att åka både tåg, häst och vagn, cykel, moped. I alls fall när min bil har punktering. Är väl inget fel i hur jag är klädd nät jag reser. Jag reser med stil Roger!!!

Har tyvärr inga bilder från Göteborg men återigen en gammal ”hemstad” till mig. Göteborg, vem älskar inte denna staden. Alltid så kul här! Tyvärr var vi lite stressade att hinna med ett flyg på kvällen tillbaka till Stockholm så det blev ingen lång visit. Vi ville ju snabbt hem då vi skulle upp tidigt och sända radio på morgonen. Lagom om livets jävlighet slog då in och flyget blev rejält försenat. Övervägde om man skulle fixa med bil och köra hem istället, vilket skulle gå fortast? Då kunde vi kanske också sova en stund i bilen. Men det blev flyget ändå. Och det var mer eller mindre att bara studsa ner i sängen innan det var dags att åka till jobbet idag igen. Så man var väääääldigt trött idag! Puh! Viktigt att ta liten powernap på eftermiddagen idag och återhämta sig.

Nu är det dags för nya tag!

Stor kram till dig!

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00