ANNONS

Final!!!!

/

Äntligen är det snart dags för final!!!! Det har hänt mycket denna veckan sedan nedräkningen till finalen inleddes. Bishara har haft svårt att smälta att så många gillar det han gör. Jag har jobbat med många artister men måste helt ärligt säga att jag aldrig stört på någon mer jordnära, ödmjuk kille som är så tacksam för allt stöd han får.

Veckan har varit full av intervjuer och igår pressträffar och genrep. Så härliga människor, så mycket talang här på liten yta. Alla är nervösa och taggade, spända och glada. Här är lite bilder från gårdagen.

Man riskerar heller inte att gå hungrig, det finns allt vad man kan önska här.

Bishara med sin stöttande och härliga pappa.

Lite röstuppvärmning i logen, kolla vilket härligt gäng, så mycket kärlek och stöttning.

Så kul att även Benjamin är här ikväll då han både ska uppträda själv men också finnas på plats i greenroom ihop med de andra som han skrivit låten tillsammans med.

Det blev sent igår och jag var helt ärligt väldigt trött när vaknade idag. Efter snabb återhämtning och lite fix så var det dags att återvända till Friends Arena. Det har varit en lång dag, mycket förberedelser och nerver, och alla artister är fantastiska som klarar denna pressen.

Nu är det bara 1 timme kvar och jag är så glad att få dela denna fantastiska resa med er. Ikväll står Bishara på scenen för andra gången i sitt liv med inte mindre än 30 000 personer på plats i publiken och 3 milj hemma i tv soffan.

Vem som helst skulle vara nervös inför ett sådant framträdande. Själv har jag tagit på mig vattenfast mascara då jag vet att jag kommer gråta ikväll oavsett hur det går. Gråta för att jag är så förbaskat stolt och för att jag blir så berörd av denna killes utstrålning och sång. Det finns så mycket talang i denna kille. Det är detta jag brinner för, att få vara med om det ögonblicket som förändrar och en dröm blir sann. Det är därför jag började jobba med musik för över 25 år sedan.

Önskar av hela mitt hjärta att senna kille ska få lika mycket kärlek tillbaka som han själv ger till alla framför och bakom kameran. Med det sagt tackar jag för allt stöd och för alla era röster som vill supporta Bishara ikväll!

Jag kommer sända live då och då från Instagram så håll utkik om ni vill hänga med lite bakom kulisserna.

Nu är det inte långt kvar tills det börjar. Hur det går ikväll är det ingen som vet, men en sak vet i alla fall jag. Vad som än händer ikväll så har Bisharas resa bara börjat.

Nuuu kör vi!!!

/L

1
35

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00