ANNONS

Halmstad, Malmö och skimmat kort!

/

Hej på er! Känns som att jag har bott i nästan varje stad vi besöker med Rix FM, en Lailaturné kallar Roger det för. He he!

I lördags var det som sagt dags för Halmstad. Här bodde jag under tiden jag gick på gymnasiet. I denna staden har jag väldigt många minnen. Särskilt tillsammans med en av mina bästa vänner, Hanna. Tyvärr så hade jag och Hanna inte möjlighet att ses denna gången. Men ska försöka åka tillbaka snart bara för ett besök hos Hanna.

Halmstad är alltid mysigt. Linda med barn har också varit på liten Sverigeturné men då för att hälsa på släktingar. Det blev då också så att vi strålade samman även i Halmstad. Roligt för Kit också, även om han tycker det är kul att följa med så är det roligare att leka med sin kusin.

Img 0349 5b7307b0e15b2

Innan jag skulle förbereda oss för kvällens framträdande så gick vi en stund på stan. Shoppade lite på Flying Tiger Copenhagen som alltid har roliga prisvärda saker. Det blev bland annat ett leksaksvärd för grabbarna som de betalade för själva med egna pengar.

Img 0341

Sen käkade vi lunch, jättegod sushi. Man skulle ju då kunna tro att det är barnen som måste skydda kläderna för sojafläckar och sånt. Men nej, min söta syster var den som satte på sig haklappen. Typiskt henne, hon är känd för att vara rätt klumpig och spiller alltid på sig. Känner bara två vuxna människor som använder haklapp när de äter och det är syrran och Alexander Bard. 🙂

Img 0339 1

Vi avslutade eftermiddagen med lite fika, och då blev det sjukt goda glassar. Kommer inte ihåg vad fiket hette men gott var det. Frozen yoghurt och vanlig mjukglass. Mums!

Img 0354
Img 0355
Img 0359

Dags att dra vidare till Tylösand då själva festivalen var där med Rix Fm. När förberedelserna var klara så gick vi ned till stranden en stund med barnen så de fick leka lite i sanddynerna. Det var lite kyligare väder igår men härligt. Tror jag fick med mig halva Tylösand in på hotellrummet sedan i Kits byxfickor.

Img 0363 5b73076788e57

Älskar havet, stranden och frihetskänslan man får när man går här.

Img 0397
Img 0403

Regnet hängde i luften och hotade oss hela tiden under konserten, men vi klarade oss undan regnet. Härliga artister som vanligt och en härlig publik. Precis när konserten är slut så kom regnet. Himlen öppnade sig, och det öste sedan ned hela natten. Blixtar och dunder! Efterlängtat regn, och för första gången på väldigt väldigt länge så tyckte jag att det var supermysigt och härligt när det regnade. Tänk vad en lång varm sommar kan göra med en värmedyrkare som jag. 🙂

Img 3880

På söndagen bar det av raka vägen ned till Malmö. Och som sagt så har jag inte bott där. Jag bodde många år i Löddeköpinge som inte ligger allt för långt från Malmö. Så när jag började dansa balett som liten så var det till Malmö man fick åka. Här nere bodde jag tills jag slutade nian.

Img 0444

Jag och Kit har tänkt lite miljösmart denna resan i alla fall och åkt tåg hela tiden. Så skönt särskilt med barn. Försöker att åka mycket tåg när jag reser med barn. Dels slipper jag köra själv, man kan vila och sova lite på vägen. Ta nåt jobbsamtal och sånt hinner man ju också med men framför allt, så kan man umgås på annat sätt med sina barn än om man kör bil själv. Dessutom kan de sträcka på benen och blir inte lika uttråkade på att åka som det lätt blir i bilen.

Img 0441

Grym stämning även nere i Malmö. Här sände vi även live med morgonradion på måndagmorgonen. Efter vi hade gjort det så gick jag tillbaka till hotellet och kröp med i sängen med Kit igen och låg och myste en lång stund. Snart dags att åka hem och då skulle Kit vidare till sin pappa, så man måste suga in de sista timmarna av mys och gos så man klarar sig tills nästa vecka.

Img 0442

Två tråkiga saker har hänt i vecka. Dels så har min telefon gått sönder, hände när vi var i Kalmar och fick då låna min systersons telefon under tiden så jag i alla fall gick att nå. Men sedan så visade det sig att mitt kort troligen blivit skimmat. Någon har använt mitt kort utomlands och shoppat och plötsligt så är kortet spärrat. Som tur är har min bank den funktionen. Och jag hoppas att detta snart reder ut sig, och väldig tur att jag hade lite kontanter på mig. För eftersom jag inte hade en fungerande telefon så funkade inte swish heller. Man säger ju att en olycka sällan kommer ensam, att det brukar vara tre saker som händer i följd, så vi får se vad som sker som nummer tre.

Img 0445

Nu har jag precis fått telefonen lagad och hämtat ut den. Ska bli rätt kul att gå igenom alla sms. Och mailen? Ja, den ser rätt svettig ut också, men det är inte så farligt som det ser ut. He he!

Ha en fin kväll!

Kram

/L

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00