ANNONS

Schackmatt!

/

 

 
Det är så härligt att få vara med barnen och bara prata, leka och umgås. Kit och jag har börjat spela schack men än så länge så har Kit sina egna regler. Konstigt nog så kan man springa med sina pjäser lite hur som helst om man ligger risigt till.

 

 
Liam och jag brukade spela mycket schack när han var liten men nu när han blivit äldre så är det bara youtube som gäller som ni kanske ser hehe. Det roliga är att man ser en sån tydlig förändring när det gäller ungdomar och tv. Liam tittar aldrig på tv han tittar enbart på youtube eller nätet och när det gäller ”tv kändisar” kontra ”youtube kändisar” så imponerar inte tv kändisar över huvudtaget för enligt honom så är det youtubestjärnorna som är grymma. Jag undrar hur tv kommer att överleva i framtiden kommer förmodligen bara bli livesändningar och resten hamnar på nätet! Hur är det med era ungar? Hur tittar dom?

 

 Igår efter att ha sänt Rix morronzoo så åkte jag till Globen för en föreläsning i för Tadvårdsdagen vilket var roligt. 

 

 
Igår fick vi även åka in till veterinären då Lizzy blev väldigt dålig och nästan livlös. Liam tog detta väldigt hårt och var otröstlig. Nu väntar vi på besked om Lizzy kommer att klara sig eller inte, hon har fått stanna över natten med dropp. Liam har ju haft Lizzy sedan han var 6 år och vi vet inte hur gammal Lizzy var när vi köpte henne för hon hade blivit övergiven utanför en zoobutik. Dock så var hon fullvuxen. Nu håller vi tummarna för Lizzy återkommer senare kram L

8
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00