ANNONS

Vad sägs om en promenad!

/
image

Jag och Kit tänkte gå ut med Brorsan men det var rätt svårt att få Brorsan att gå ut, han ville verkligen inte följa med.

image

Men tillslut så följde han med ut på en liten promenad.

image

Tidigare idag så var jag och handlade och fick syn på dom här fina äpplena, jag har faktiskt aldrig sett sådana äpplen förut. Man sätter tydligen ett klistermärke på äpplet som är som en slags schablon när äpplet är omoget, och sedan när det mognat och man tar av klistermärket så blir det såhär fint! Dock så är det skamligt dyrt, 30 kr för ett äpple snacka om att äta med andakt.

image

Imorgon är det dax för det sista programmet för fest hos Bagge Wahlgren, och dom som kommer på festen är Kicken och Regina Lund och Tommy Nilsson! När jag tittar på programmet så kan jag inte mer än att bli tagen av Regina Lunds styrka, när vi spelade in detta programmet så hade hon precis fått reda på att hon hade cancer och måste behandlas. Jag frågade Regina i efterhand när vi väl fick reda på att hon hade cancer om hur hon orkade att vara med i ett ”party” program hon svarade med ett leende att när man får ett sådant tungt besked och när man ska gå igenom något så hårt och jobbigt så är det viktigt att få tänka på något annat och omge sig med glada människor som tänker positivt.

image

Så missa inte sista programmet i morgon på 7 an kl 21.00 Kram L

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00