ANNONS

Äntligen hemma!

/

Guuuuud vad skönt det är att vara hemma! Resan gick bra trots att kit verkligen var uppe i varv, kändes nästan som om någon gett honom dropp med sockerlag! Men nu är vi hemma och tvätten är igång i tvättmaskinen och vi har börjat packa upp våra väskor!

image

Det är många väskor som ska packas upp och kläder som ska tvättas. Vi har Liams väska från USA samt min och Niclas väska från USA plus allt från semestern på Öland! Jag kan säga att det blir nog flera dagars tvättande här hemma! Men kan ni tänka er, mitt i allt detta så får jag för mig att klippa Liam för han har blivit så långhårig. Anna på pure ambition som brukar klippa alla i familjen är tyvärr på semester, men det hindrade inte mig ifrån att försöka själv! Måste tillägga att Liam har tjatat om att få klippa sig sedan han kom hem från USA, och så här blev resultatet.

image

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, kanske ska sadla om till frisör he he!

image

Fast vi får väl se hur det ser ut när det har torkat jag kanske får äta upp det jag har skrivit!

Kram L

7
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00