ANNONS

Ronald McDonald Hus!

/

Idag har jag sprungit mellan olika möten och åkt förbi Ronald McDonald hus i Huddinge som jag ska återkomma till! Men innan jag berättar mer om det så kommer några fin  fina bilder från i morse!

image

Efter att ha plockat upp Pernilla så drog vi in till stan för ett ModernMom möte med Linda.  Men först gjorde vi ett stopp på expressohouse.

image

och sedan gick vi upp till Linda!

image

Det blev ett snabbmöte för jag var tvungen att åka vidare till Huddinge för nästa möte.

image

Som jag berättat tidigare så har jag blivit ambassadör för Ronald McDonald barnfond som samlar in pengar för att kunna skapa ett hem hemifrån för svårt sjuka barn.

image

Irene Lederhousen bestämde sig  för att skapa ett hem hemifrån efter att hon själv förlorat sin dotter och förstod hur viktigt det var att få ha sina nära och kära nära under sin behandling på sjukhus.

image

Det känns ju som en ren självklarhet att man som barn ska kunna få ha hela sin familj med sig när man genomgår en svår behandling som kan ta månader.

Men det har ju inte alltid varit så, men med hjälp av Ronald McDonald barnfond så har man nu lyckats samla ihop pengar till att bygga upp flera hus i Sverige där svårt sjuka barn kan få bo med sina familjer under behandlingstiden.

image

Alla får ett jättefint eget rum som rymmer hela familjen.

image

Det finns tv hörnor

image

Lekrum

image

Myshörnor

image

Kök och matsal

image
image

Det känns fantastiskt att få vara en del av detta, och kunna hjälpa till så att fler familjer kan få ett hem hemifrån under sitt barns behandlingstid på sjukhus.

image

Om ni själva är nyfikna på fonden så kommer det lite info här!

image
image

Kram L

32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00