ANNONS

Heja Tobias och Claudia!!!!!

/

Hej alla! 

Inte så många dagar kvar nu i ”paradiset”.  Ska njuta av varje sekund av tiden som vi har kvar här. Det har varit helt underbart och jag kunde inte ha haft en bättre semester. Som ni säkert förstår så har jag inte kunnat blogga varje dag men på lördag kommer jag hem igen och då ska jag blogga varje dag igen. 

Men nu till något mycket viktigt!!! På fredag är det final i Let´s Dance och då jag sitter på flyget hem kan jag inte vara där och titta på och stötta Tobias och Claudia. Det känns jättetråkigt. Jag är så glad för deras skull och skulle tycka det var fantastisk roligt om de vann. Särskilt då det är andra året i rad som Tobias står i final han är verkligen värd att få ta hem detta nu. Så jag håller tummarna ända här bortifrån. Hoppas nu bara att svenska folket håller med mig och röstar på Tobias och Claudia.

Ha en fortsatt trevlig dag!! Vi hörs snart igen!!!

Kram kram

/Laila

PS: Lycka till Tobias och Claudia!!!

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00