ANNONS

Pizza night på Lidingö

/

Det blev en kvällstur till Lidingö efter jobbet idag. Man skulle ju kunna tro att det var utsikten som lockade men icke – det var pizzan! Jag har ännu inte upptäckt så mycket av ön men Jesper Blomqvists mysiga ställe 450 gradi lockade och det blev pizza för hela slanten. Supergott!

Sen blev det att komma tillbaka och sätta sig framför datorn. Vi i modeteamet har bråda dagar. Till helgen ska vi plåta mode till tre nummer och jag håller på att färdigställa skisserna. Vad tror du om följande inriktningar?

  • Så behåller du dina sensommarfavoriter
  • Hitta stilen i höst
  • Höstens snyggaste kappor

Tänker att det är lite arbetsrutiner för hur jag skulle kunna skriva tips, styla modereportagen och presentera höstens nya trender.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00