ANNONS

Väljer du också hår före smink?

/

Det var en hektisk vecka som jag lade bakom mig när jag sjönk ner i frisörstolen hos Cathrine på Unik igår. Extra bonus att sitta och bläddra i senaste numret av Tara medan jag blev ompysslad i håret. Just det här med håret är ju lite kinkigt. Att förmedla en känsla, färg eller stil är verkligen inte lätt. Cathrine har fått lyssna på många utläggningar.

Hår eller smink om du måste välja?

Igår beslutade vi att bara färga. Tiden var knapp och jag har så mycket hår att det tar sin lilla tid att jobba igenom kalufsen. Då är det bättre att komma tillbaka och sätta saxen en annan gång helt enkelt.

Klurade på frågan ”hellre snygg i håret och osminkad än tvärtom” eller vad säger du? Håller du med mig när jag säger hår?

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00