ANNONS

The North Face x Gucci

/

Gillar du spännande collabs mellan tunga varumärken? Det föregicks att tissel och tassel men redan förra året gjordes ett samarbete mellan outdoormärket The North Face och exklusiva Gucci.

Nu kommer uppföljaren eller rättare sagt den andra delen i samarbetet. Kampanjen är plåtad på Island av det franska tvillingparet Jalan och Jibril Furimel. Men smakar det så kostar det. Vill du ha kängorna på bilden får du slanta upp med närmare 13 000 kronor.

Jag gillar tanken med samarbeten och tycker att det är häftigt när två giganter hittar gemensamma projekt likt detta. Men, jag kommer nog bara att ägna mig åt fönstershopping just den här gången.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00