ANNONS

På tal om nya vanor

/

Jag har en ny vana som jag tänker kopiera från min väninna (om hon inte väljer att fortsätta med den nya traditionen) och det är att bjuda in till ett glas bubbel strax efter lunch på årets sista dag.

Lyxigt med förfest på självaste nyårsafton

Bubbel i glaset, ett fat med löjromspimpade chips och en skål parmesankex så är saken klar. För mig var det ett perfekt sätt att rama in dagen och ett lättsamt sätt att ge guldkant åt sista dagen. Både för värdinnan och gästerna tänker jag.

Du som har läst mitt inlägg om nyårsklädsel noterade att jag satsade på ledigt och elegant. Den som har ögonen med sig ser dock att jag bytte ut örhängena. Från stenar till pärlor eftersom de sistnämnda passade bättre ihop med bältet.

När kvällen kom svidande jag om till det svarta men mer om det en annan gång.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00