ANNONS

3 tips för dig som shoppar på rea

/

Att shoppa på rean kan bli en kostsam affär om du inte har någon plan. Speciellt om du nätshoppar. Här är några saker att tänka på innan du klickar loss:

Shoppa sånt som du faktiskt behöver

Ny vinterjacka, höstskor eller träningskläder? En snabb behovsanalys av vad du faktiskt behöver gör att du håller fokus och kan vara effektiv men framförallt selektiv när du rea-shoppar.

Var trogen dina märken

Det kan låta lite konstigt till först men genom att välja varumärken som du är både bekant med och trivs i är sannolikheten att plagget kommer till nytta.

Sålla och hitta guldkornen

Söker du på stora sajter så använd filterfunktionerna. Då hittar du rätt plagg lite snabbare. Kom ihåg att på rea är det förvisso priset som styr köpen men kompromissa inte med passform och praktiska finesser som är viktiga för just ditt plagg. Våga sålla bort och leta vidare.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00