ANNONS
PersonuppgifterCookies

TIPS: välj du rätt halsband till din figur

/

Osäker på vilka halsband som passar din byst? Inga problem! Att välja rätt halsband för din figur är inte alls så svårt. Det är faktiskt bara tre små saker du behöver tänka på när det gäller val av halsband för din byst:

Formen! Har du en liten byst som du vill framhäva en smula ska du satsa på runda former på berlocken. Har du däremot en större byst som du vill tona ner så gör du klokast i att välja en berlock med en kantig form.

Längden! Ett längre halsband som slutar strax under bysten eller precis i linje med den nedre kanten på din BH uppfattas för det mesta som en extra V-ringning. Speciellt om kedjan är lite grövre. Det betyder också att intrycket av bysten minskar. Korta av halsbandet och intrycket av bysten förstoras.

Storleken! Allt handlar om proportion och den som vill göra det enkelt för sig och alltid vara på den säkra sidan väljer ett halsband som stämmer överens med den egna kroppsstorleken. Är du liten och nätt är det mest smickrande med ett tunnare halsband. Ett grövre halsband är snyggast på dig som är lite större i figuren.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00