ANNONS
PersonuppgifterCookies

5 värdefulla klädtips för långa kvinnor

/

Det är attraktivt med långbenta skönheter. Att vara en lång kvinna har verkligen sina fördelar – du når översta hyllan i skåpet och du kan alltid blicka ut över trängseln på tunnelbanan! Men för långa kvinnor kan kläderna vara ett bekymmer. Ärmarna är sällan långa nog och byxorna är nästan alltid för korta. Här är fem värdefulla tips när kläderna blir ett bekymmer:

Trekvarts ärm

Toppar med trekvarts ärm är långa kvinnors bästa plagg. Ta för vana att alltid dra upp ärmarna dina korta långärmade tröjor och förvandla dem till 3/4-ärmade favoriter.

Blockfärger

Långa kvinnor slipper bekymra sig över att matcha för många färger. Istället är det en fördel att välja olika färger på plaggen eftersom det kortar av en lång figur.

Gränsa av

Markerar du midjan med ett bälte skapas balans. Känns det obekvämt med bälte? Låt ett linne sticka fram under tröjan. Helst i en avvikande färg.

Vik upp

Är byxorna för korta är det bara att vika upp dem lite till. Jobba med problemet istället för mot, för visst var det väl den korta capri byxan som du var ute efter?

Våga mönstrat

Mönstrade plagg har en tendens att kollra bort ögat. Därför kommer mönstret att svälja lite av längden. Välj lite större mönster som du matchar med enfärgade plagg.

Har din längd ställt till bekymmer med kläderna? Berätta med en kommentar!

Foto: Pixabay.com

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00