ANNONS
PersonuppgifterCookies

En dagarsfebern

Hej och glad måndag mina vänner,

Vi fortsätter snurra runt den här märkliga 1dagarsfebern bland våra vänners barn – så många som får 39 graders feber som är POFF borta dagen efter? Idag har stora barnen studiedag dessutom och de hade de små förra måndagen så det är lite hackig start på höstens jobbdagar, haha.

I torsdags såg jag iallafall ut så här när barnen var lämnade på förskola och skola och jag hade tagit en dusch och piffat mig för att hoppa på tåget till Mjölby där jag skulle bli upphämtad av en av mina gamla elever på Great Weddings Academy som numera är branschkollega och driver sitt bolag från Göteborg och så skulle vi åka vidare till en tredje branschkollega och ha workshop tillsammans.

Vi började med äppelpaj och kaffe och ja- först skålade vi i bubbel. För att vi skulle få till den här dagen! Båda två var assistenter till mig på ett bröllop förra året och vi tre klickade SÅ bra så det var som meant to be. Så nu har jag en liten grupp jag kan bolla mitt jobb och mina kreativa tankar med och SOM jag har saknat det i 13 år. Har ju försökt i olika nätverk och provat anställa ibland men det har aldrig blivit riktigt bra.

Så där satt vi i växthuset och bollade varandras företag, brudpar, utmaningar, drömmar och idéer. Total boost till varandra. Och jag fick SÅ mycket eld i baken att våga satsa för nästa kliv mot mina drömmar och universum gav mig direkt feedback tillbaka att jag var på rätt spår genom att rätt människor för uppdragen dök upp inom ett ynka dygn från att jag vågat säga det högt. SÅ COOOLT och otroligt inspirerande!

Jag skulle åka tåget hem 10:15 på fredagen men det blev 20:15 och jag kom hem hit först strax efter midnatt. PHU vilken försening! Inte kul att missa fredagskvällen med familjen men jag fick gjort MASSOR av jobb på tåget och kände mig otroligt inspirerad så bättre kan man inte fånga en sån situation!

Lördagsmorgon börjar alltid med August fotbollsträning 09:00 och det är jag som får ta med honom på det. Koffeinfritt kaffe i CINK-muggen och härliga samtal med andra föräldrar i solen.

Sen spelade Charles match klockan 10 så vi stannade och hejade på den, SÅ kul att se deras utveckling från förra året till nu.

Ooooch NU ropar och tjatat August på mig att vi ska spela monopol så jag hinner inte skriva mer, haha. Jag har inte jobbat en enda hel vecka sen skolstart tror jag, alltid vabb eller studiedag som snor hela dagar från kontoret. Men att spela monopol en måndag med en kopp koffeinfritt kaffe i handen är inte fy skam det heller!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00