ANNONS
PersonuppgifterCookies

Magiska septemberkvällar

Hej och glad onsdag,

Nu får bloggen återgå till normalt format efter alla Italieninlägg, phu. Ni ANAR inte hur många timmar det där tog att skriva, haha. Men nu finns det för alltid att söka upp så det var det värt.

Så, vad har hänt sen sist? Jo dansen har ju dragit igång på onsdagar och jag ÄLSKAR det, förra onsdagen var första och det gav så enormt mycket energi att vara tillbaka i danssalen!! Ikväll är det dags igen (hoppas jag, om inte Rickard flyg blir försenade men om allt klaffar så kommer jag iväg, wiii) och vi har en känslosam, vacker koreografi denna gången till skillnad från förra när det var en spexig, snabb showdans.

Jag har fått till många dopp i havet, ibland med en lunchlåda med på lunchen som denna jag åt i fredags efter träningen. Igår blev det också lunchlåda och dopp i havet efter tisdagsträningen och man blir ju verkligen en härliga människa om man kommer iväg på det där badet – även om man får för sig att det är SÅ meckigt ibland i sitt huvud… Och att det skulle vara FÖR jobbigt att var blöt i håret… Så är det ALLTID värt det. Mår alltid bättre efter ett dopp!

Så här såg fredagskvällen ut med lite AW på stranden bara vi och barnen. Strålande sol, chips och filt och en Charles som hjular JÄMT och precis överallt. Haha.

I lördags var det årliga golftävlingen ”familjeslaget” och jag hoastade för jag vann i fjol (men kom sist i år – så kan det gå) så efter att vi spelat golf så hade vi after-golf-häng vid poolen vilket var uppskattat av alla… Och sen grillade vi lax till middag och avslutade med äppelpaj och Sverigematchen i bakgrunden. Vi satt ute under bar himmel till det blev mörkt och det var en ljummen, helt otrolig Septemberkväll!

Det har vabbats lite igen, förra helgen var ju August sjuk och denna söndagen vaknade Charles upp med samma feber. Men nu är han frisk igen, phu! Monopol har spelats och Mario Golf på TVn också.

Och igårkväll var jag ensam med barnen så vi drog ner på stranden en sväng för kvällslek och dopp i havet länge. Så underbart ljuvligt med ett varmt hav och ljumma kvällar i September, vi försöker fånga varenda en!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00