ANNONS
PersonuppgifterCookies

8 år som mamma, hurra för Charles!

/

Den 2 juni 2015 förändrades ALLT för klockan 09:04 så lyftes lilla, lilla Charles upp över skynket likt Simba i Lejonkungen och jag blev kär för alltid. Jag blev också mamma för första gången och för alltid. Och DET har varit något som lärt mig så enormt mycket om livet och om mig själv, jag utvecklas precis varje dag tack vare föräldraskapet och jag är så oerhört tacksam att Charles kom till oss efter ofrivillig barnlöshet och IVFer. Så var han plötsligt där. Vill ni läsa förlossningsberättelsen så finns del1,del2 och del3 här och det är en känslomässig berättelse om det planerade kejsarsnittet och Charles allra första födelsedag.

Igår när jag skulle natta Charles så berättade han för mig – som han SÅ ofta gör – att jag är världens bästa mamma och att när han inte fanns ännu, innan han ens var i min mage utan var en sån där bebis som väntade på sin mamma (paus här för gråtattack bara av hur fint han beskrev DEN grejen? Bebisar som väntar på att hoppa in i en mammas mage?!!! Tänk om man visste det när man kämpade för att bli gravid – att han fanns där någonstans och skulle bli min!!!) så googlade han mammor och då fanns det en enda mamma som var 6stjärnig och det var typ 1% chans att han skulle få den som han ville ha – den 6stjärniga MEN så fick han henna som mamma. Mig. DET GÅR BRA ATT BRYTA IHOP OCH GRÅTA NU AV DEN KÄRLEKSFÖRKLARINGEN!!! Phuuu.

Så… När han till slut hade somnat igår vid 22:30 så smet jag ner och började förbereda för födelsedagsmorgonen åt denna magiska unge… En födelsedagsbricka såklart, mormor bakade tårtan han hade önskat och paketen slogs in… och så pyntades det såklart och tiiidigt imorse smet jag upp för att fixa det sista men fick en magkänsla att Charles kanske redan vaknat så jag smög in till honom och han borrade ner sitt huvud i kudden och låtsades sova, haha. Men jag kröp ner i sängen och pussade och kramade honom och viskade grattis på födelsedagen och hans pigga, pirriga ögon tittade upp. Han var SÅ redo att fylla 8! Sen fick han låtsassova lite igen medan jag och August och mormor och morfar fixade och gick in och sjöng för honom.

August hade köpt ett STOOORT paket som han valde själv på Lekia i onsdags. En gigantisk tennisboll och de blev SÅ glada båda två när Charles öppnade paketet ”vi kan dela på den”. Finaste syskonen alltså!!

Och Charles var SÅ glad och tacksam för varenda liten grej. Varenda present, varenda kram och när han kom ner och såg det dukade bordet skrek han ”WOOOOW, hur kunde detta hända?!”. Och det är PRECIS det jag vill ge mina barn på sin födelsedag. Total magi!

Vi hade en fantastiskt frukost och sen körde jag en peppad och glad kille till skolan där jag fick se alla kompisar kasta sig över honom för att ge grattiskramar. Charles 8 år alltså… Så snäll, så generös, så omtänksam, så empatisk, så rolig, så kreativ, så smart – ja herregud vad jag är kär i dig Charles!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00