ANNONS
PersonuppgifterCookies

Papporna har redan fixat presenten till pedagogerna…

Morgonens frukostbricka:

Jag kände bara att idag vill jag göra en OMSTART och nu vill jag vara ur all smärta och trötthet. Det kändes som det sakta började vända igår och även om jag vaknade med lite huvudvärk idag så var den VERKLIGEN bättre. SÅ turkisk yoghurt med hallon och mammas hemmagjorda granola, en rejäl melonbricka, en grönkåls-spelan-selleri-juice och ett fröknäcke med hushållsost fick det bli. MUMS! Tog ut brickan till uterummet och jobbade lite i mobilen medan jag åt, en så himla skön start på dagen.

Imorgonkväll är det dags för sommarfest på August förskola, sista på den avdelningen som vi flyttade in hos när Charles var 1,5 år och har varit på sen dess… För till hösten börjar August 5-årsgruppen som sista anhalt på förskolan, ojojoj. Känns smått overkligt. Så, på torsdag blir det picknick och de ska sjunga för oss och tjaa… Gråtfest tror jag…

Och inför sommarfesten såg diskussionen ut ungefär så här i smsgruppen med de andra mammorna…

All credd till fantastiska Hej Hej Vardags om är så här spot on jämt i sin blogg och på instagram. Skrattar högt varje gång jag ser hennes som serier – följer ni inte så GÖR det NU!

Idag tar mormor med bara Charles på utflykt till Eslöv för att klippa sig och ha myseftermiddag där. Äta glass. Kolla hur mycket ipad man vill i bilen på vägen hem. Sova över och få total uppmärksamhet och bli bortskämd deluxe av mormor och morfar. Det är nog precis vad han behöver – han är SÅ skoltrött/ansvarstrött nu och han är ju inte ensam om det… Vill liksom bara ”rädda” honom från det. Men nu håller vi i och håller ut – två veckor kvar till sommarlov och även om det innebär fritids så hoppas jag att det ska lätta något på känslan av att vara trött på alla måsten. Ska köra kortare dagar med start 09 och hämta i tid. Ha sommarlovseftermiddagar på stranden, i glasskiosken och käka pizza på en tisdag tänker jag. Det blir bra för oss alla!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00