ANNONS
PersonuppgifterCookies

Älskade Stockholm

Hej från Stockholm!

Jag åkte hit tidigt igår och spatserade runt i stan i en klänning som blev väldigt kort när jag gick men jag bestämde mig för att så fick det vara och överlevde, haha.

Jag åkte till hotellet på Kungsholmen och sminkade mig lite snabbt och satte mig och jobbade innan jag lämnade väskan där och promenerade till Vasastan där jag hade frukost-till-lunch-dejt med Mia för att prata coaching.

Vi sågs på Pom och Flora igen. ÄLSKAR det stället!

Det dracks Kombucha och pratades om ett hållbart sätt att leva i antiinflammatorisk livsstil och så pratades drömprojekt i höst kring coaching och hur vi ska skapa det.

Vi delade en äggmacka och åt varsin bowl – jag tog acai och var för första gången lite besviken faktiskt. Den var… Smaklös?

Sen jobbade jag undan lite till och smet förbi & other stories och provade klänningar… Blev SÅ kär i denna rosa eftersom jag nyligen sålde en liknande som blivit för liten i storlek…

Den fanns även i ljusblått och då poppar ju mina färger i ögonen så jag kunde inte välja eller ens bestämma mig för om jag fick köpa den eftersom det inte är en jobbklänning (för bara armar) men ÅH vad jag ångrar mig nu.

Och sen är det ju denna som jag spanat på sedan den släpptes… Vill liksom VERKLIGEN ha den på midsommar, åhhh…

Jag stack tillbaka till hotellet och jobbade undan och bytte om för att sen ta mig in till stan igen och träffa en gammal kollega och mentor Lotta på ett glas vin och massor av snack.

Hon driver ett eventbolag här i Stockholm och är EXPERT på att hjälpa större företag skapa deras stora events typ sommarfester, julfester, konferensresor eller sales academys. Vi drömde lite om att få jobba ihop någon gång igen och sen kramades vi hejdå och jag gick vidare till Villa Dagmar där jag skulle gå på dejt med Rickard som precis landade in från Norge.

Jag fotade typ ingenting för vi satt i djupa konversationer. Vi inventerar vad det är som skaver och vad det är som vi tjaffsar om just nu och försöker hitta varför och vad det inte är som funkar så vi kan åtgärda det. Och så åt vi gott.

Efteråt gick vi till Bank Hotel och deras härliga takbar och där dog min mobil så jag kunde inte fota men ÅH så härlig miljö och stämning. EXAKT vad vi älskar. Sen somnade vi gott i sviten som vi hade turen att uppgraderas till, så där har jag suttit på terassen och jobbat hela dagen. Och dansat lite:

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Nu ska jag iväg till Gamla stan på event, älskar mina arbetsdagar i Stockholm!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00