ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fånga semesterfeelingen

Jag siktar på att fånga en semesterkänsla och leka semester minst en vardag i veckan fram till midsommar och idag hämtade jag och grannen barnen samtidigt med lådcyklaena (BÄSTA köpet någonsin!!!!) och bestämde oss för att bjuda barnen på glass hemma hos henne och låta dem hoppa studsmatta…

Sen kände vi, äsch de får hänga med oss hem och bada i poolen denna varma sommardag… och så smsade vi våra män att vi tyckte de skulle ta med hämtmat hem så vi kunde äta måndagsmiddag på vår altan. LJUVLIGT spontant och riktig semesterkänsla!

Barnen var såklart överlyckliga de med!!

Sen hann jag natta båda barnen, kvällsvattna precis hela trädgården och ta en dusch och blåsa håret med min nya dyson jag fick i födelsedagspresent (just det ja – jag har ju fyllt år också!! Mer om det en annan gång).

Imorgon åker jag till Stockholm för tre dygns intensivt jobb. Det ska bli spännande, roligt och troligtvis lite utmattande också men det är det värt för all energi och inspiration jag får!

Hörs i Rix FM imorgon vid 15:50 tiden för då gästar jag och pratar trender! Bara en sån sak!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00