ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lata dagar…

ÅH vad jag behövde ledig tid… tog helt ledigt med barnen torsdag-söndag och har haft minilov, så skönt att tanka ikapp efter förra veckan som blev intensiv och mycket ifrån varandra

Rickard åkte iväg på årliga golfhelgen med sina barndomskompisar så vi har gosat själva och jag har sovit med August varje natt. Urmysigt!

Vi har haft kompisar på besök, med poolbad och våffellunch här ute vilket var succé! (Jag för vanliga våffelreceptet med ägg och byter ut mjölk till havremjölk och mjölet till durummjöl för att få dem lite mer näringsfyllda och mättande)

Det blev Picachu och en leopard på besök efter badet…

Vi har varit i Skanörs hamn och spanar på båtar och ätit gott på Lindas fingerfood. Där finns verkligen så många härliga restauranger i Skanör, vill hänga där mycket i sommar!

Vi har sovit över hemma hos min mamma och pappa, långa kvällar framför brasan och mysiga frukostar i soffan… jag har dessutom fått smita och träna på bootcamp onsdag, torsdag OCH fredag! Så himla härligt! Var iväg imorse också och tog ett morgondopp i havet efter!

Vi har åkt till Borstahusen och rensat ogräs, spelat spel och ätit hvenburgare… och badar i havet där med – alla barn badade också vilket var imponerande!

Och idag badar kidsen i poolen och snart ska vi iväg till golfbanan för Charles golfträning. Kanske orkar jag plantera om pionerna och lite annat i sommar men framförallt så hann jag plantera ut alla dahlior igår. Det kommer bli SÅ himla fint här bak!!

Hoppas ni har haft fina lediga dagar!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00