ANNONS
PersonuppgifterCookies

Överraskningsmiddag i Stockholm

Godmorgon från STOCKHOLM och min goda frukost här på restaurang TAK som man få käka på när man bor på Hobo som vi valde denna gången…

Vi åkte upp igår under stort hemlighetsmakeri då vi skulle överraska vår vän Micke som fyller 40 år på kvällen så då passade vi på att gå upp tidigt och dra upp och jobba här hela fredagen. Så vid 05:30 ringde klockan och mamma och pappa smög in och kröp ner hos barnen medan vi fixade oss och drog iväg.

Jag hade alltså FÖREBERETT en påse med ett perfekt kokt ägg och en bovetefralla – vem ÄR jag ens? Det var otroligt gott att äta innan vi lyfte. Rickard reser ju varje vecka till Stockholm så han vet sina spots för jobb men jag var lite mer i jobbmys mood och öppnade inte datorn förrän jag var framme i Stockholm

Hej, hej! Jag hade en sjukt kul mötesdag som började på en riktigt rolig PR-byrå jag kanske ska göra ett stort superkul samarbete med nästa år. Riktigt stolt och coolt och jag var glad när jag gick därifrån och hoppade på en voi till mitt älskade Vasastan för nästa möte.

Jag var tvungen att svänga ner till våra gamla hoods nere på Atlas och kika på ingången. Så FIN fasaden har blivit? Jag blir alltid SÅ nostalgisk, pirrig och lite gråtig när jag kommer hit.

Sen voiade jag förbi Bråvallagatan också och var lite rörd där en stund över allt vi fick uppleva i den lägenheten och detta området… Så fint!

Och sen voiade jag upp till Tomtebogatan där jag skulle träffa Elixir som skulle göra en hudscan på mig och mina pigmentfläckar för att se om vi kanske kunde inleda ett samarbete.

Det var OTROLIGT spännande och jag ska berätta mer men i grund och botten trodde de att med deras pigmentbehandling och deras produkter så skulle de kunna jämna ut pigmentet i hela huden och lösa upp de här samlade punkterna jag får exempelvis på överläppen. Något jag VERKLIGEN vill så det ska bli så himla spännande att se om det verkligen funkar. Jag var ju på en laserkonsultation i veckan som sa att de inte kunde hjälpa mig så jag hade tappat hoppet helt. Nu vågar jag knappt hoppas men jag har tillit till dem och de känner sig stensäkra. Fortsättning följer helt enkelt! På bilden ovan har jag inget smink på huden (ögonmaken låg kvar) och hade precis fått första behandlingen, spännande!

Sen tog jag tunnelbanan till Östermalm för att träffa mina gamla fina vän Isabella på lunch och SOM vi pratade. Som alltid, vi har inte setts på flera år med hennes krasch och en pandemi så sprang åren iväg men det var som att vi sågs igår och vi landar alltid på djupet direkt. Så himla glad att vi sågs!

Och sen träffade jag Annie Rapp på eftermiddagen för ett mixat möte och bara häng så hon bjöd på vin och jag var tvungen att fota av för det var SÅ gott. Jag glömde fota allt annat men jag vloggade ju igår så här har ni hela den härliga dagen:

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Och seeen fick jag bråttom till Kåken där vi hade ett eget rum och Mickes tjej Frida hade samlat hans 15 närmsta för att överraska honom. Och där åt vi gott och skålade och skrattade till 02 då jag och Rickard drog mot hotellet med en UNDERBAR egen dejt på McDonalds först så vi somnade vid 03.

Nu väntar en dag i Stockholm innan vi åker hem ikväll.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00