ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dejtnight i pyjamas

Hej hopp TORSDAG och solen har kikat fram här nere i Skåne, hurra!! Idag jobbar jag med bröllop hela dagen så det känns skönt med lite extra energi och dessutom har jag sovit gott eftersom jag gick och la mig så sent. MYCKET bättre än när jag däckar vid halv nio/ nio vid nattning.

På onsdagar så dansar ju jag 20:10-21:30 och igår var jag hos en sjukgymnast som kikade på mitt knä som inte blivit bra sedan Sälen och hon tejpade upp det (så skönt!!) och jag ska fortsätta undvika hårda stötar som hopp och att gå för djupt i vissa övningar och så men annars var det fritt fram att fortsätta träna under läkningsprocessen så jag klädde mig glatt för dansen och tänkte HUR SKA JAG UNDVIKA HOPP?! Jag veet ju att det är dötråkigt att göra övningar halvdant, haha.

Sen tänkte jag också ”Undra hur dessa glansiga, ljusa byxor kommer klara detta svettiga pass? Kommer jag vara mörkbrun i grenen av svett? Äsch jag testar, blir jag det så kommer vi bara skratta åt det – det är svettiga kvinnor i hela salen så det borde ju inte vara några konstigheter.”

Och här har ni svettrapporten, det blir lite fläckar här och där men inte döpinsamt precis i grenen iallafall, haha. Att göra danspasset utan hopp klarade jag inte av dock för det är bara FÖR roligt. Hoppas på bra läkning ändå, nu ska knäet få vila till söndag iallafall.

Väl hemma var Rickard i duschen efter hans kvällsträning som han kör på onsdagar efter nattning hemma – sjuuukt imponerande för jag hade ALDRIG orkat gå från en gosig varm säng med ett sovande barn till att orka dra igång träning, haha. Vi är olika där. Jag tände ljus och hällde upp varsitt glas vin för på onsdagar har vi bestämt att vi har dejtnight en timme. Fastän det är alldeles för sent, men det är liksom den enda luckan vi har under veckan eftersom vi är ifrån varandra alla andra kvällar på aktiviteter och resor och grejer.

Så onsdagar 22-23 sitter vi i soffan med tända ljus och dricker ett glas vin och SER varandra och pratar. Och det ser kanske inte ut som Amanda och Alex Schulmas dejter med höga klackar, chark och att man gjort sig fina för varandra men det blir ialla fall. Och det är himla mysigt att sitta uppkrupna i soffan, nyduschade efter träning och dricka ett glas vin också får jag säga.

Pyjamasgänget i blått – vi matchar ju iallafall, haha.

Vi bokade vårt första hotell till vår Italien resa i sommar också och det gjorde mig alldeles pirrig. TÄNK att vi ska få uppleva vår första riktigt bilsemester tillsammans som familj… Det jag gjorde vaaarje sommar som barn – fast utan AC och ipads då, haha. Min bild av bilsemestern till Italien som vi ska göra i sommar är blandat romantiserad av min barndom med pessimistisk feeeling om vilka tillfällen vi kommer tjaffsa, barnen kommer gnälla och det INTE kommer vara så trevliga stunder precis just då, haha. Men åh det väger upp när vi sitter där vid Comosjön och alla äter en magisk pasta (det får bli tvärstopp på min kosthållning dessa två veckorna känner jag, det är ju ITALIEEEN liksom!!) och jag och Rickard skålar i ett glas och barnen är GLADA. Då är det värt allt.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00